INOVARE si Educatie de calitate!

Vedem cloud-ul in afaceri si sanatate, guvern si educatie. Pentru dezvoltatori, cloud-ul a fost un avantaj, deoarece ofertele Platform as a Service (PaaS) asigura un cadru flexibil pentru crearea de aplicatii, in timp ce Infrastructure as a Service (IaaS) permite departamentelor IT sa virtualizeze resursele de calcul si centrele de date. Totusi, pe piata invatamantului, o parte considerabila a implementarilor cloud sunt ofertele Software as a Service (SaaS), precum aplicatiile gazduite de e-mail si productivitate.

  • Improved security – prin technologie

  • Enhanced performance – scalabiltiate

  • Access from anywhere – abordabiltiate

Viitorul Educatiei va fi in CLOUD?

Din perspectiva elevilor, aplicatiile bazate pe cloud,  au transformat modul in care utilizatorii aduna, analizeaza si invata informatii. Aplicatiile de edu Cloud  salveaza notite, fotografii, clipuri audio si link-uri web in cloud si se sincronizeaza automat pe toate dispozitive. Sincronizarea este un avantaj pentru studenti, care aduc in medie, in campus, sapte dispozitive conectate la Internet.

Timpul pe care institutiile educationale il salveaza printr-un flux de lucru imbunatatit este timpul pe care profesorii il pot folosi pentru a se angaja direct cu studentii sau pentru a-si imbunatati planificarea cursurilor, mai degraba decat sa gestioneze stive de lucrari

THE CLOUD
IS IN OUR DNA.

GET STARTED