LET’S TALK.

Asteptam sa ne cunoastem !

Lasati mai jos mesajul Dvs.

FAQs.

Clusterul de inovare EDUTIC își propune să aducă la un loc structure interesate de integrarea noilor tehnologii în educație.

Clusterul de inovare EDUTIC este o structură de părți independente (întreprinderi nou-înființate inovatoare, întreprinderi mici și mijlocii și întreprinderi mari, precum și organizații de cercetare și diseminare a cunoștințelor, organizații non-profit, instituții publice) care pot asigura suport de specialitate în cercetare, dezvoltare tehnologică și inovare sau în asigurarea mediului de testare a produsului inovativ în condiții cât mai apropiate de cele reale.

Suntem un cluster regional, în regiunea Sud-Vest Oltenia, România, cu impact sectorial în zona de TIC aplicabil în Educație.

Clusterul este alcătuit din 7 organizatii non-profit cu experiență în educație și noi tehnologii, 2 instituții, 1 centru de cercetare și 10 firme specializate în dezvoltarea sau implementarea de soluții inovative în educație.

Schimbarea mentalității în educație se poate face cu sprijinul unor parteneri la rândul lor changemakeri.

Clusterul de inovare EDUTIC își propune să aducă la un loc structure interesate de integrarea noilor tehnologii în educație.

Deși înființat juridic în februarie 2020, Clusterul deja a implementat prima sa cercetare și a propus spre finanțare un proiect pentru consolidarea infrastructurii de CD.

Această structură a fost concepută pentru a stimula activitatea inovatoare prin promovarea utilizării în comun a echipamentelor și a schimbului de cunoștințe de specialitate și prin contribuții efective la transferul de cunoștințe, stabilirea de contacte, diseminarea informațiilor și colaborarea între întreprinderi și alte organizații din cluster.

TIC sau EDU?
VA ASTEPTAM .